Tradiții strămoșești de sărbători


Dan - Posted on 14 January 2011

Conform tradiției strămoșești, în 25 decembrie 2010 comunitatea română din Seattle a participat cu mic, cu mare la sărbătoarea nașterii Mântuitorului. Cele aproape 200 de persoane care au fost prezente la slujba de Crăciun, desfășurată la Biserica Ortodoxă Sârbă Sfântul Sava din Issaquah, au avut apoi ocazia să ia parte la o masă tradițională de Crăciun pregătită sub îndrumarea Comitetului de Doamne. În același spirit de unitate și voie bună, românii din Seattle au sărbătorit împreună și Revelionul 2011. Petrecerea organizată cu această ocazie a reprezentat un succes deosebit, de care ne vom aminti cu plăcere pentru mult timp.

În perioada tradiționalelor sărbători de iarnă, comunitatea noastră nu a uitat nici importanța proiectului de construcție a noii biserici, reușita căruia ne va permite să petrecem astfel de momente într-un cadru cu adevărat românesc. Astfel, donațiile înregistrate la Crăciun și Revelion au totalizat peste $33,500 și reprezintă o creștere de peste 30% față de anul trecut.

Vă mulțumim și pe această cale pentru sprijinul acordat acestui proiect de suflet, proiect pe care numai împreună vom reuși să-l ducem la bun sfărșit.

Doamne ajută!