Progresul construcției - septembrie 2014


Anonymous - Posted on 30 September 2014

Frunzele îngălbenite și căzute pe străzi ne dau de veste că toamna s-a instalat deja în elementul ei. În vara care a trecut am făcut progrese majore cu exteriorul clădirii: lucrările de stucco au fost terminate (cu excepția pridvorului bisericii), acoperișul și scurgerile de ploaie au fost terminate iar brâul de piatră al bisericii este în lucru. Lucrul a continuat și în interior: au fost instalate panourile electrice, trase firele de alimentare pentru panouri și circuitul de încălzire/răcire și a fost instalată o mare parte din prizele de alimentare. Recent am primit și profilele metalice curbate pentru bolțile bisericii care vor fi instalate în următoarele săptămâni. Terminarea framing-ului pentru bolți este un pas major care ne va debloca și celelalte lucrări care depind de ea: terminarea instalației de aer și a instalației electrice din biserică precum și instalarea panourilor de gips.

În paralel cu instalarea bolților vom finaliza lucrările de exterior pe site: instalarea stâlpilor de iluminat pentru parcări, punerea pavajului din jurul bisericii, montarea contoarului de gaz și terminarea instalației de gaz.
 
În următoarele săptămâni vom avea nevoie de voluntari pe site în fiecare sâmbătă ca să putem termina aceste lucrări cât mai repede. Dacă nu v-ați înscris deja pe lista de voluntari o puteți face fie sunând pe părintele Ioan sau trimițând un email la construction@ortodox.org.
 
Vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat până acum și vă rugăm să mențineți contactul cu pulsul construcției vizitând pagina de Facebook a bisericii.
 
Doamne ajută!
Comitetul de construcție.