Mărțișoare muzicale pentru toate gusturile


admin - Posted on 02 March 2011

Primăvara anului 2011 pare ca se va lăsa așteptată mai mult decât de obicei pe meleagurile Seattle-ului. Până acum, ploaia, frigul și vântul au fost ceea ce am întâmpinat de cele mai multe ori când ne-am aventurat afară din casă. Cu toate acestea, barometrul entuziasmului și temperatura voiei bune au atins noi recorduri în seara de 25 februarie, când ne-am întâlnit cu mic, cu mare la Balul Mărțișorului.

Evenimentul a demarat punctual la ora 18 când primii oaspeți au început să sosească, pentru ca în curând sala să fie plină la capacitate. Participanților li s-au oferit nu numai bucate gustoase, dar și mărțisoare muzicale aduse pe meleagurile americane de Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Raoul, Nicu Paleru și Ionică Ardeleanu.

De la muzică ușoară la muzică populară, de la Banat și până la Moldova, toate gusturile și regiunile României și-au găsit expresia artistică pe parcursul acestei seri pline de antren și care a marcat strângerea a peste $8,000 pentru proiectul de construcție a noii biserici.

Mulțumim din inimă atât participanților pentru donațiile făcute, cât și sponsorilor și organizatorilor pentru că au făcut posibilă această seară minunată.

În speranța că veți răspunde invitației noastre și la următorul eveniment, vă lăsăm acum în compania unor imagini* care sperăm că vorbesc de la sine.

http://ortodox.org/martisor2011

*Din motive de confidentialitate acest link poate fi accesat doar de membrii inregistrati pe acest site