Adunarea Generală a Comitetului de Doamne - Duminică, 10 Februarie


Gabriela N - Posted on 08 February 2013

02/08/2013
02/10/2013
America/Vancouver

 
Doresc să vă aduc aminte că în această duminică, 10 februarie, se va desfășura Adunarea Generală a Comitetului de Doamne. Cu mult drag vă invit să rămâneți după Sf. Liturghie și să luați un loc la masa întâlnirii noastre. 
Este clasificată oficial ca Ședința Anuală, dar, dacă găsiți în inima dvs. bunăvoința de a ne acorda o oră ca să ne cuprindeți cu privirea așa cum suntem noi de fapt, unite, senine, încărcate de devotament și dăruire, am convingerea că o să vă alăturați nouă și o să sporiți această minunată familie a doamnelor noastre. Nu suntem multe, să nu vă gândiți că dacă dvs. nu veniți, vine vecina dvs. și forțele vor fi suficiente. Poate părea că ne descurcăm cu ușurință (atât de puține câte suntem), dar lucrurile par să curgă de la sine pentru că avem mult de dăruit în acest loc încărcat de iubire pentru Biserică și semenii noștri și aducem cu ușurință prinosul nostru de energie, pentru binele comun.
Suntem mai mult decât un comitet de organizare de mese. Adăugăm și noi la căldura lăcașului sfânt, la unitate, perpetuăm tradițiile românești, oferim un cadru pentru o vorbă bună, un schimb de idei, un sprijin pentru cei in nevoie. Comunitatea noastră ortodoxă are nevoie de noi.
Dacă nu ați mai fost cu noi, să nu vă îngrijorați că vă încărcăm cu îndatoriri pe care nu le doriți. Nimeni nu face mai mult decât dorește și îi stă în putere. Dar forțe noi nu ne-au prisosit niciodată. Așa că vă rog să considerați să rămâneți cu noi în această duminică, după Sf. Liturghie! Și să duceți vorba mai departe că doamnele se adună din nou pentru grija Bisericii noastre!
Gabriela Neagoe
Președinta Comitetului De Doamne
Biserica Sfinții Trei Ierarhi