Anunțuri în buletinul parohial Cuvântul


Florin Trofin - Posted on 06 January 2011

Pentru a pune un anunț în buletin ne puteți contacta la adresa: buletin _at_ ortodox.org. Anunțul trebuie să fie în format text, PDF sau JPEG cu o rezoluție de 600 dpi (PDF este mai bine deoarece poate fi scalat în caz de nevoie). Anunțurile de deces sunt gratuite. Pentru toate celelalte tipuri de anunțuri se percepe o taxă. Plata poate fi trimisă la adresa:

The “Three Holy Hierarchs” Church
6402 226th St. SW
Mountlake Terrace, WA, 98043

Prețul pentru o singură apariție este în funcție de mărime: $25 pentru un sfert de pagină, $50 pentru o jumătate de pagină, $100 pentru o pagină întreagă. Puteți trimite un cec pentru mai multe apariții dacă doriți publicarea anunțului în numere consecutive. IMPORTANT: după ce ați trimis cecul, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email de mai sus pentru a primi confirmarea că anunțul va fi publicat.

Pentru a publica anunțul în numărul următor al buletinului trebuie să ne contactați până la data de 20 a lunii în curs. Anunțurile trimise după această dată vor fi publicate în al doilea număr al buletinului. Dacă ați plătit pentru mai multe apariții nu este nevoie să ne contactați în fiecare lună, vom continua publicarea anunțului până vom ajunge la numărul de apariții specificat.

Dacă aveți întrebări puteți să ne contactați la adresa de email de mai sus.

Redacția