Formular de înscriere la slujbele religioase


Anonymous - Posted on 09 June 2020

Planul privind desfășurarea slujbelor religioase pe toată perioada în care Snohomish County se va afla în faza a 3-a se află aici. Oricine participă la slujbe are obligația să se familiarizeze cu acest plan și să îl urmeze cu strictețe.

În perioada în care vom funcționa la capacitate redusă, participarea la slujbele religioase va fi pe bază de înregistrări în avans. Pentru înscrierea la slujba din 16 mai - Duminica a treia după Paști (a Mironosițelor) vă rugăm să folosiți acest formular. Lista va fi deschisă până cu o seară înainte de slujba respectivă.

Slujbele pentru care avem posibilitatea să fie transmise live pot fi vizionate pe canalul nostru de YouTube.

Având în vedere capacitatea limitată, există riscul de a nu putea acomoda toate cererile primite. Lista finală pentru fiecare slujbă va fi revizuită, iar persoanele a căror participare este confirmată vor fi notificate prin email în seara de dinaintea slujbei. Vă rugăm să nu încercați să înscrieți mai multe familii, fiecare dintre ele trebuind să certifice anumite aspecte cu privire la starea proprie de sănătate și la acceptarea regulilor în vigoare. 

Vă mulțumim pentru întelegere și pentru ajutorul acordat în implementarea acestor măsuri menite să reducă riscul de îmbolnăvire și de răspândire a coronavirusului.

Doamne ajută!