Desfășurarea slujbelor pe perioada fazei 2 de mitigare a efectelor pandemiei COVID-19


Anonymous - Posted on 06 June 2020

Dragi enoriași,

Vineri, 5 iunie, Snohomish County a trecut la faza 2 din perioada de reluare a activităților întrerupte ca urmare a pandemiei COVID-19. Această schimbare va permite săvârșirea slujbelor religioase cu participarea a maxim 50 de persoane și cu respectarea strictă a regulilor impuse de Episcopia Română Ortodoxă din America și de către autoritățile locale din statul Washington și din Snohomish County.

În conformitate cu cerințele existente, Biserica a pregătit un plan amănunțit care va rămâne în vigoare pe toată perioada fazei 2 și care poate fi consultat aici. Oricine dorește să fie prezent la slujbe are obligația să se familiarizeze cu acest plan și să îl urmeze cu strictețe. Pe tot parcursul acestei faze, participarea va fi posibilă numai prin înscrierea în avans, astfel încât să putem controla numărul persoanelor prezente în clădire și să menținem o evidență clară a celor care au intrat în contact, în caz că apar îmbolnăviri.

Înaintea fiecărei slujbe pentru care biserica va fi deschisă enoriașilor, vom publica pe această pagină un formular electronic prin completarea căruia să vă puteți înscrie pe lista de așteptare pentru slujba respectivă. Având în vedere capacitatea limitată la care putem funcționa, există riscul de a nu putea acomoda toate cererile primite. Din acest motiv, ne vom strădui să dăm ocazia tuturor celor interesați să participe prin rotație, ceea ce înseamnă că persoanele care au fost prezente într-o anumită săptămână vor avea prioritate mai mică în săptămâna următoare. În plus, vom continua să transmitem slujbele pe pagina de Facebook a bisericii.

Lista finală pentru fiecare slujbă va fi revizuită de Părintele Ioan și publicată tot aici, iar persoanele a căror participare este confirmată vor fi notificate prin email. Vă rugăm să nu încercați să înscrieți mai multe familii, fiecare dintre ele trebuind să certifice anumite aspecte cu privire la starea proprie de sănătate și la acceptarea regulilor în vigoare.

Vă mulțumim în avans pentru înțelegere. Ne bucurăm din inimă că putem din nou să ne deschidem porțile și să venim în întâmpinarea nevoii credincioșilor de a fi prezenți în casa lui Dumnezeu!

Doamne ajută!

Părintele Ioan și Consiliul Parohial